Fittsimpas påskpasta

Nu i påsktider så äts det en massa sill, ägg och potatis. För de som inte gillar dessa svennerätter så har jag tagit fram en helt ny påskrätt som passar alla andra.
Jag kallar den "Fittsimpas påskpasta" och den innehåller följande:

  • 2 paket Bacon
  • Penne Rigatte pasta
  • Cous-cous
  • Isbergssallad
  • Fetaost
  • KÄNSLA!
Börja med att koka upp pastan, jag tog ungefär ett halvt paket. Medan den puttrar så ta och stek baconet i små tärningar. När baconet har fått en bajsbrun färg så ta och lägg över det på en tallrik med hushållspapper på och låt fettet rinna av (Bögigt).
Ta och skär upp isbergssalladen och fetaosten och släng ner det i den största bytta du hittar. När det är ungefär 5 minuter kvar för pastan att koka så ta och hiva i lite cous-cous. När allt kokat klart så letar du reda på ett durkslag och avlägsnar så mycket vatten som möjligt från pastan och cous-cousen.
Sista steget är att hiva i allt som ännu inte befinner sig i byttan och röra om. Avnjut med ett glas äppeljuice och garnera med bomullskycklingar efter smak och tycke. Serveras ljummen!

VOILA!

image11

Practice makes perfect

Finns det något häftigare, mäktigare, coolare eller fascinerande än detta?

http://www.youtube.com/watch?v=iIrvyBhVSRk

Sitter hemma hos farsan med magoh och oskar nu och tränar på detta. Har som mål med lovet att när det är slut ska jag kunna göra åtminstone en halvtaskig rökring. Lägger upp bildbevis på detta när jag nått mitt mål.

Koppla av/Fucka ur

Detta lov ska jag växla mellan två humör, koppla av och fakka!! ur.
Igår fakka!!de jag ur så nu lär jag koppla av ett tag för att ladda fakka!! ur batterierna.

Åker till stugan för att åka snöskoter, måla påskägg, äta mat, jaga älg och dricka renat.

Slänger in en vägbeskrivning jag gjorde för ett tag sen så ni kan komma och hälsa på mig.

HEJ

image10


Sitta och vara arg

Det är riktigt roligt när man kommer på vilken negativ inställning man har till allt ibland.
Idag har jag blivit arg på bland annat:

  1. Snön som ska piska mig i ögonen på väg till skolan och bristen på vantar i familjen Nilsens hem.
  2. De ständigt sjunkande aktierna i min ägo. Jävla USA och era bankkriser. Kan ni amerikanska medborgare sluta leva över era tillgångar, ta lån som ni inte kan betala tillbaka och förstöra ekonomin för resterande världen?
  3. Hillary Clintons fula hamsterliknande nuna.
  4. Blondinbellas aktiebolag och ointressanta blogg. Säker intressant för vissa som ännu inte utvecklat sin tankeförmåga och strävar efter stundens njutning, men inte för oss andra. Dock skulle jag gärna vilja köpa lite aktier i Blondinbella AB (företaget existerar faktiskt!) då jag tror att det företaget kommer gå väldigt bra i takt med att fler börjar hata denna unga framgångsrika tjej och gå in på hennes blogg för att i tystnad störa sig på hennes drömlika liv. Vart fan köper man aktien?
  5. På mig själv för att jag sitter klistrad framför TV:n varje gång neXt, Dismissed och Cops visas. Nog för att amerikaner är jävligt intressanta och dumma men jag måste sluta fördumma mig med dessa program.
  6. Den svenska pessimismen som jag själv bidrar till idag.

En annan del av viken

Igår när jag cyklade hem ifrån skolan så kom jag bakom cykel-larssa (tror han kallas för det) och helt plötsligt så slog det mig. FAN VAD MÅNGA MONGOS VI HAR I VIKEN!. Inom termen mongos så får här även cerebral paralysis skadade och personer med downs syndrom platsa.

Jag kom på samma gång jag kom på denna uppenbara upptäckt att när några sthlmsvänner till mig var i Sandviken på besök så tyckte de samma sak som jag. Fast det berodde nog på att Japps hade marsch genom centrum just då.

I alla fall, om "En annan del av köping" kunde bli en sådan hit, varför skulle inte "En annan del av viken" kunna bli minst lika bra? Vi har ju hela mongoeliten i Gästrikland.

Vi har bland andra:

CP-Krister med sin ständiga vapendragare kundvagnen. Krister är en mildare variant av Joakim von Anka då han har minst lika mycket värde i pantburkar som JvA har i sitt kassavalv. Krister är en lugn typ som inte gör mycket väsen av sig (om man inte ger han en pantburk för då blir det liv i kistan). Lyckan i Kristers ögon alla de gånger då jag gav honom kvarglömda pantburkar på donken kan få vilken emounge som helst att se ljuset i livet.

CP-Anne med sitt ständiga leende och med sitt överutvecklade ansiktsminne. Varje gång jag ser henne och glatt utbrister: "Hej Anne!" så får man alltid samma svar: "INTE DU IGEEN!". Och då har det ändå gått 4-5 år sedan jag bodde granne med henne på Blodriskegränd. Tiden och puberteten borde ha gjort, enligt mig, en sådan radikal skillnad i mitt ansikte att jag borde vara oigenkännlig för henne. Men tydligen klarar hennes mastermind ut att genomskåda mina åldrade anletsdrag. Vad jag hört av mina kompisar så säger hon tydligen "INTE DU IGEEN!" till även dom så slutsatserna man kan dra av det är att:

1. Hon är en savant.
1. Hon har träffat de flesta genom sina dagar.
2. Hon gillar inte att stöta ihop med gamla bekanta.

CP-Sussi med sina korta med snabba steg är hon livsfarlig i de flesta sporter som inte involverar speciellt mycket rörelse. En riktig partypingla som aldrig bangar en klubbning på Lobby eller var det än händer. Och nej, hon tar aldrig taxi hem, hon trippar förnöjt sina kilometrar hem till lägenheten i Västanbyn. Transporttid cirka 4 h.

Ballong-Janne är en av de få mongon i viken som saknar pronomet CP. Ses ofta spatsera runt med olika upplåsbara objekt såsom badbollar, McDonalds balonger och på Jannes födelsedagar har han även sätt runtbärandes på barbaras. Har enorm kompetens inom allt rörande bokstaven O i det periodiska systemet. Nuvarande världsrekordhållare i ballonguppblåsning och har en lungkapacitet som får den stora stygga vargen att blekna i jämförelse. Är även expert på när varulastbilen anländer till McDonalds och vid tillfrågan om Jannes ålder så kan den variera mellan 15 till 34 år. Det förblir ett mysterium.

Cykel-Larssa med en karakteristisk hacke-hackspett stil tar han sig fram på sin. Har ett visst dåligt inflytande på sin omgivning då han vägrar bära cykelhjälm men det vägs upp med att han ALLTID stannar för röd gubbe vid övergångsställena. En ständig miljöaktivist som alltid väljer cykeln framför bilen gör honom berättigad till utmärkelsen "MR Miljömongo -08".

Mystiska Möss-Mannen som varje dag spatserar runt och sparkar på smågrus kring AGA-området. Denne man är alltid lika trevlig, alltid klädd i en overall med matchande lapp-mössa och ett alltid lika glatt humör. Många gånger har denna man vänt en mörk dag till en ljus dag för mig med något så simpelt som ett enkelt hej och en gest med handen. Förhoppningsvis får jag nöjet till djupare konversationer med denne man i framtiden.

Dessa 6 ovan nämnda är bara några av de sköna personligheter det kryllar av i Sandvikens kommun.
Deras personligheter kombinerat gör att "En annan del av viken" omöjligt skulle kunna bli annat än en succé.
Släng in dessa ovan nämnda i ett hus liknande bigbrother huset, ge dom tillgång till olika tidsfördriv, lite alkohol, beskåda och njut. Ni kan tacka mig senare Kanal 5.

Jag vill passa på att säga att jag inte har något som helst emot dessa personer och att ordet mongo som förekommer i ovanstående text inte alls ska tillskrivas en negativ klang.

"Fuck the world!"

Var och såg Rambo i förrgår och självklart var det den bästa filmen jag någonsin sett.
När Sylvester Stallone är på duken behövs inget manus, bara åsynen av världens piggaste 61 åring räcker för att filmen ska bli riktigt bra.
John Rambos ledsna och sargade blick fångade mitt hjärta direkt i denna förhoppningsvis sista Rambo-film.

Jag antar att jag uppskattar Sylvesters filmer så mycket på grund av min pappas aktiva indoktrinering av denna skådespelare när jag var yngre. Pappa har alltid gillat simpla filmer, utan djupa meningar, pang på action bara och då har Sylvesters filmer fallit som självklara för honom. Så när jag ser en film med Stallone idag så kommer nostalgin fram och förhöjer min upplevelse.

Jag hoppas att min röst genom livet utvecklas till en kopia av Sylvesters, för hårdare röst får man leta efter.
Om jag inte kan få hans röst på naturlig väg, så kan jag alltid använda mig av extrem kedjerökning för att uppnå mitt livsmål.

Min nya livsfilosofi lyder enligt följande: "Fuck the world!"
Tack Rambo för att du delar med dig av din visdom.

Pigg som en mört.

De 4 senaste dagarna har spenderats hemma i mitt hem där jag hejjat på mitt immunförsvar som varit i ständig kamp med en legion förkylningsbakterier. Immunförsvaret har jobbat på flitigt och med hjälp av migrationsmyndigheten i min kropp har den fördrivit slemdränkta bakterier med hjälp av kraftiga hostningar.
Just nu så håller immunförsvaret på att mobilisera sig för en sista attack och kriget beräknas vara vunnet till på Söndag. GO IMMUNFÖRSVARET!

Idag var även första gången på 3 dagar som jag klev utanför den trygga värld inne i pappas lägenhet. Det var som att komma ut till en helt annan värld när man under 3 dagar endast kollat på givande dating-program på tv (neXt, dismissed) och spelat utvecklande spel som Super Mario Sunshine och Super Smash Bros: Melee.
Snön hade tinat bort men annars var allt lika Sandviken som det alltid kommer att vara.

Det är ganska roligt hur mycket världen krymper när man ligger hemma och är förkyld. De vanliga problemen försvinner och nya problem ersätter dessa. Att hitta den skönaste positionen i sängen samt torrenten med flest seeders har under dessa dagar varit mina största problem.

Igår när Conan O'Brien var på TV så fann jag en riktigt skön position för mitt huvud på mina två välpuffade kuddar. En obeskrivbar eufori fyllde mig när jag bara låg där med huvudet i perfekt vinkel mot tv-skärmen, utan någon smärta i vare sig nacke eller axlar med en Conan på högvarv på rutan.
Jag låg och njöt och kände att livet inte kan bli bättre än såhär. Ända tills en hostattack kom, mitt huvud knycktes ur position och allt var lika jävligt som vanligt. Spottglaset på tv-bordet hånlog mot mig under resten av kvällen när jag försökte hitta tillbaka till min tidigare så perfekta position.

RSS 2.0