Struktur är överskattat

Fyfan vad jag är dålig på att uppdatera bloggen kontinuerligt. Detta inlägg kan knappast räknas heller eftersom jag är så bakis så jag bara orkar skriva lite random bokstäver.

fjkjk  jklkljk jklniopniopniopn jkjklhjipbnj hylob00+909+  uio90909090         ihuiogg780h89h89bjk u iuiijjkjkjkökl  iopiopbuiuiuiyu7gfgyuhn ioiophbuiiophbjk hhioioph89buibj8989789786t78buinkljkläbuvvhjhiohiöbjkjkb

Nu tänker jag slå på stort.

STORA BOKSTÄVER FSJALFASFA FASUIFIOAF8989 89F 89ASF89ASF ASASFPASBFUIPABUISFAJSFASJFANIO IOASFHIOP AHIOFAS

Det är tanken som räknas med detta inlägget så meningen får ni hitta på själva.


Guitar Hero

Har börjat spela Guitar Hero igen. Inte för att jag tycker det är så roligt som jag tyckte förra gången jag spelade det. För då var jag bäst, snabbast och coolast. Fanns ingen i Sandviken som kunde ta mina kvicka fingrar och mina ögon som hela tiden låg steget före de ankommande olikfärgade prickarna på skärmen.

Min glansperiod är nu över. De dagar då vänner respekterade mig för att jag var bra på GH är räknade.
Dagens idoler i Sandviken inom Guitar Hero är personer som Pierre Olsson och Lars Källgren. Spelar du Guitar Hero så ljuger du om du inte har hört talas om dessa två. Pierre var här och spelade i måndags och jag kände verkligen hur tjurigheten ökade allt eftersom Pierre fick högre procent och mer poäng på ALLA låtar jag utmanade honom i.

Nej, nu nöjer jag mig inte längre med att fyllespela lite på hard. Jag är född till att vara bäst och efter denna perioden av spelande så ska den lilla 8-åriga skitungen på Internet som är erkänd Guitar Hero gud buga framför mig.

Egentligen är det inte alls coolt, eller givande att vara bra på TV-spel. Det vet jag och det kan ingen argumentera emot.
Egentligen så skulle man satsa hårt på att spela riktig musik. Men jag är för lat.

Millions of singles looking for sex in Sandviken

Hittade en ganska rolig bild som jag print screenat förut när jag studerade pornografi. Ganska chokerande budskap under videon enligt mig själv. Det bor tydligen mer folk i Sandviken än vad jag trodde. Lite dålig kvalité men det ska nog synas.

image8

Nytt rekord

Jag kan mycket stolt offentliggöra att mitt gamla rekord i störst kvantitet av öronvax utvunnet ur mina öron har blivit slaget med hästlängder. Trodde för en stund att min hörsel hade börjat försvagats men ack så fel jag hade.
Tre små topps var den enda medicin jag behövde.

image6image7

Hyr en pensionär

Läste i Arbetarbladet idag att det hade startats en bemanningsfirma i Bollnäs som hyrde ut arbetsvilliga pensionärer. För endast 290kr i timmen får företag eller privatpersoner hjälp av en pensionär att utföra diverse sysslor och arbeten.
Denna kostnad kan jämföras med vad andra bemanningsföretag tar vilket är ungefär 500 - 600kr per timme.

Förstår ni vilken kompetens dessa 120 pensionärer inom företaget sitter inne på?
Jag kan mycket väl tänka mig att när jag har lite gott om pengar hyra in en bättre begagnad människa till att utföra några sysslor i mitt hem.

Det skulle faktiskt vara riktigt njutbart att ligga i sängen med chips på magen och en öl i handen, och titta på när Elsa 83 år, med knakande och brakande leder systematiskt och med van hand städar mitt rum. Snacka om omvänd moral.

Bad brain

Idag har då inte hjärnan vaknat på rätt sida, även fast jag vart ledig och sov ut till 11 så var det väl bara kroppen som var utvilad endå. Tänkte dra några exempel på hur dåligt min hjärna betett sig idag.

I skolan betedde sig hjärnan faktiskt riktigt bra, den beordrade mig att spela lite gitarr, äta godaste maten på hela året/livet (potatisgratäng och någon typ av kassler, gissar på importead strutsfilét) och motstå frestelsen av kaffe. Bra hjärnan!

Lite senare när jag och Marcus börjar gå mot Oskar för att titta på lite film så börjar den bli lite tjurig. På vägen dit beslöt vi oss för att handla lite gott på LIDL för jag som så många andra har blivit hjärntvättade med budskapet att "LIDL ÄR BILLIGT" och när man är fattig är det ett självklart val.
Marcus gick till fots och jag ledde min cykel i det fina vårvädret med sin distinkta lukt av smältande snö och framträdande asfalt. Väl framme vid LIDL låser jag cykeln och ställer den utanför för jag antar att personalen inte hade uppskattat om jag tog med den in. Väl inne så tappar jag godissuget men Marcus får mina sista pengar som jag var skyldig honom och han köper en Kexchoklad och en Daim till mig. Efter det fortsätter vi våran resa till Oskar. När vi kliver in på Oskars tomt så kommer jag på: "Hade inte jag något mer med mig? JUST DET FAN!! CYKELN!!"
Hjärnan hade då glömt bort att jag hade lett cykeln till LIDL och nu stod den kvar där utanför ingången alldeles ensam. Brain mistake # 1!

När vi kom fram till Oskar för att chilla lite så ringer Skinkmajstro och berättar att Marcus och han måste befinna sig i Gävle inom en timme för att lämna in en lönelapp till deras bemanningsföretag. Marcus blev lite lätt arg på Skinkmajstro då han tyckte att Skinkmajstro kunde ha ringt lite tidigare än en timme innan deadline. Skinkmajstro förstod såklart inte vad problemet var. I alla fall så blir de tvungna att få tag i en bil fort som attan och bara för att jag är den enda jäveln i mitt kompisgäng med egen bil så är det alltid jag som får uppoffra mig. Jag ger nyckeln till Marcus och säger till han att kan ta min bil om han löper hem till mig och hämtar den. Nästa sekund ändrar jag mig och får för mig att jag ska följa med, varpå jag får tillbaka nyckeln av Marcus. Vi bestämmer att Marcus ska börja gå mot bilen medan jag går mot LIDL och hämtar upp cykeln.

Efter att ha hämtat cykeln börjar jag cykla mot mitt hem och möter Marcus 100 meter innan mitt hus.
"Jag hoppas du har nyckeln" säger jag. "För jag har den inte på mig"
"DIN JÄVLA ÅSNEKUK, jag gav den till dig" säger Marcus med en barmhärtig röst.
Min nyckel hade alltså någonstans mellan Oskars hus och LIDL samt mellan LIDL och mitt hus ramlat ur min ficka. Riktigt jävla förbannad ringer jag till min gode far som får komma med extranyckeln till bilen. När han kommer med den så tar vi och först åker till Oskar med en husrannsakningsorder och letar i alla skrymslen och vrår, men ingen nyckel. Nästa anhalt blir LIDL och på väg dit så vevar jag ner båda rutorna på bilen och hänger mig med halva kroppen ute för att se om jag hittar nyckeln efter vägen. En ful tant kollar på mig med förvånad blick. "HELT NORMALT BETEENDE" skriker jag till försvar.

Väl framme vid LIDL hade ingen nyckel setts till och jag går in och frågar en kassörska som står och städar och förmodligen hatar sitt liv då hon jobbar på sveriges billigaste matvarukedja. De hade tydligen fått in en upphittad nyckel som hade legat utanför och min glädje är total. Glädjedansade lite fram och tillbaka framför kassorna. Nyckeln hade alltså flugit ut ur min ficka när jag låste upp den jävla cykeln. Brain mistake #2.

Efter det så åker jag och Marcus hem igen och han släpper av mig för att kunna åka in till Gävle för en gångs skull. När Marcus går iväg och jag går mot dörren så märker jag att jag inte har några nycklar alls i min ficka, de blev visst kvar i bilen när Marcus åkte iväg eftersom de sitter fast på nyckelknippan med bilnyckeln. Ett samtal till Marcus gör att han tvingas vända om. Jag hoppar in i bilen och tar av bilnyckeln ifrån nyckelknippan och kliver ur bilen. "Eeeeh, Simon" säger Marcus och kollar på mig med sina spanska ögon. I hans hand ligger då mina hemmanycklar och i min hand bilnyckeln, hjärnan hade förväxlat nycklarnas utseende och trodde väl säkert att jag kunde öppna hemmadörren med att trycka på bilnyckelsknappen så som man gör när man larmar av bilen. Mistake #3.

Att tillägga till detta är att jag hela tiden fått minnesluckor idag och inte kommit ihåg vart jag varit tidigare. Ganska skönt att leva bara i nuet dock. Sensmoralen och grunden till allt elände i detta inlägg är: Ställ aldrig upp och skjutsa Skinkmajstro till Gävle när det är bråttom.

Skrämmande

image5

Förolämpande högt resultat. Funderar på att skänka mina pengar till ryska maffian, alkoholisera mig, leva på socialbidrag och prostituera mig för att få ner siffran till 0%.

Varför katter är bättre än hundar

image4
Anges kissekattunge

Som ni alla vet så har jag en hel drös av imaginära katter i mit rum. Tissan, missan, mussan och soeta kewken för att nämna några. Sist jag räknade dom så kom jag fram till att det var ca 40 stycken.

Nu ska jag redogöra för er varför katter är mycket bättre än hundar. Om du är en hundmänniska kan du lika gärna sluta läsa här annars kommer mina vassa argument få dig att ändra uppfattning så till den grad att du kan bli benägen att skjuta din hund, tillaga köttet, köpa in massa persiska katter från Thailand och mata dom med din hundköttfärslimpa. Fortsätter du gör du det på egen risk.

Kattungar luktar bättre än hundvalpar - En kattunge är liten och söt, och luktar likaså. En hundvalp är också liten och söt, men luktar raka motsatsen. De pissar, skiter, onanerar och rumlar runt med stängda ögon. Kattungarna är mer sofistikerade och visar mer respekt för omvärlden än vovvarna.

Hundar ser mycket sämre än katter - Har ni någon gång varit med om att en katt juckar på ditt ben? Nej, och det är just för att de ser bättre och kan bedöma föremål på ett annat sätt än hundar. När en hund ser ett ben så säger dens gamla instinkter sen tidig juraperiod att det är ett påsättbart föremål, ett föremål som endast är till för att förgripa sig sexuellt på. Hundar fattar inte att ben är ben, de ser så dåligt att mänskliga ben för dom ser ut som en kåt pudel på ecstasy.

Hundar är dyrare - Hundars storlek gör dom otympliga att ta med på resor. Om du ska ha en hund i en bil så måste du köpa till ett nät så hunden håller sig i baksätet, en utgift. En hund kräver mer föda än en katt, en till utgift. Din hund biter sönder soffan, river ner gardinerna, slickar dig i ansiktet vilket medför infektioner och det leder till läkarbesök och fler utgifter. En katt är alltid lättare att ta med sig i bilen, den får till och med plats i handskfacket.

Katter har ett bättre läte - Vad skulle du själv välja för typ av tinnitus? VOV VOV VOV eller en katts spinnande MRRR MRRRRR MRRRRRRR? Jag själv skulle föredra ett lugnande spinnande i öronen. (Argument tagit av Erik Nilsson, jag tar inte åt mig någon credit alls för detta)

Katter spar tid - Enligt en undersökning jag läste för någon dag sen så tar hundar upp 90% av ägarens tid i form av promenader, utfodring osv. En katt kan man bara släppa ut genom fönstret, den har ett tillräckligt utvecklat lokalsinne att den alltid hittar tillbaka tvärtemot en dum hund som springer iväg i förvirring till tjottahejti. Detta gäller även utfodring, en katt hittar alltid egen mat i form av möss, spindlar osv medan en hund är helt beroende av sin ägare.

Hundar är sjukt ofräscha - En hund kan äta i princip vad som helst, medan katter kan gourmetklassas.
Jag minns själv en gång när en labrador i min stuga käkade upp mitt bajs som låg i en blöja på en bro. Självklart var det här några år sedan då jag nu vart blöjfri i åtminstone 3 år.

Det var allt jag hade att framställa i denna opartiska jämförelse. Rannsaka dina värderingar och om du fortfarande inte är övertygad står jag till din tjänst att framföra fler argument. SAY NO TO DOGS!

RSS 2.0